9. desember 2010

Utrolig hvor fort ting går når man bare har bestemt seg for noe! Skjønner ikke at vi ikke har fått ut fingeren før, for det er ubeskrivelig herlig å se framgangen på ting man holder på med. Pipa har fått en annen lyd i dette huset, det skal være sikkert og visst! Fremtidige prosjekter i huset kommer ikke til å ta lang tid. Det er jo ingen av oss som trives med masse rot rundt omkring i hele huset, derfor syns jeg det er latterlig at vi har latt det gå så lang tid!  Det er jo så fort gjort når man setter i gang, så hva har vi egentlig somlet med? Latskapen lenge leve, og dørstokk-mila er uendelig lang. 
Til tross for en del rot, klarte vi å tapetsere. :)

Var ubeskrivelig godt å få bort den fæle tapeten!

I dag har vi fått tapetsert hele rommet, bortsett fra den veggen som skal bli fondvegg. Rommet skal males først før vi ordner fondveggen, så vi ikke risikerer å søle maling på den. Ettersom tapeten må tørke i et døgn blir det ikke maling før i morgen, men vi har fått testet fargen på en liten del av interiøret på rommet. Er meget fornøyd med fargen, veldig behagelig. Tror vi får sove godt på det rommet.

Må forresten ut på gulvjakt i morgen…Er ikke helt sikker på hva vi ønsker, men vi finner garantert noe. :) Det blir i alle fall IKKE hvitt eller lyst, for det har vi fra før, og gulvet er grusomt! Tror tidligere huseier fikk kvantumsrabatt på gulvbelegget for vi har samme belegget i hallen nede, i gangen oppe samt på tre soverom. Hadde forresten samme belegget på kjøkkenet, men det ble elegant dekt over når vi renoverte det.
Ser frem til morgendagen, og gjøremålene våre. :)

Camilla

1 kommentar:

  1. Dere er jammen flinke!
    Ja er det ikke deilig å få pusse opp!
    Det blir et helt annet rom etterpå!
    Lykke til!
    Klem fra Sol

    SvarSlett