15. desember 2010


Endelig!!!
Etter flere dagers pause fra blogginga, kan jeg med god samvittighet sette meg ned å oppdatere litt.
Vi er ferdige med å pusse opp soverommet vårt, og resultatet ble meget bra. Fikk første natta på det nye rommet på lørdag. Etter mange timers iherdig jobbing kunne vi legge oss nydusjet, og i rene ny-innkjøpte sengklær. Det var en merkelig, men god følelse å få et stort rom. Føler at vi kan bevege oss, og vi slipper å krype over hverandre for å kunne benytte senga.
Da vi la oss hadde jeg tent masse stearinlys, skikkelig stemningsfylt! Vi ble liggende under sengehimmelen å beundre rommet, og ga hverandre en kjempeklem for flott innsats. Det er ingen tvil, vi jobber best under press.
Det som gjenstår å få ferdig til jul er det gamle soverommet vårt. Nei, vi har på ingen måte noen ambisjoner om å pusse opp dette rommet før jul. Det holder i massevis å få det i stand slik at svigerfar har en anstendig plass å sove i jula!
Så i dag kastet vi oss rundt både oppe og nede. Sambo gikk løs på alle klærne som er stuet inn på kjølerommet…(det er ikke i drift)
Neida, vi er ikke gale! Så langt der i fra, men i mangel på garderobeplass måtte vi benytte oss av denne ekstra plassen. Kjølerommet blir brukt en gang i året, i og med at vi måtte gi avkall på denne plassen i fjor, fant vi ut at vi virkelig måtte klare å rydde ut av den til jula i år.
Selv om det bare blir benyttet en gang i året, merket vi det godt i fjor, når kjøleskapet bortimot hadde kul på seg, og var sprekkferdig fordi kjølerommet var proppet fullt av klær og ikke mat! Lykken var kulden ved juletider i fjor for vi kunne bruke altanen til å sette drikkevarene på. I år blir det litt annerledes ettersom vi venter julebesøk, og da går det naturlig nok mer mat. Og etter fjorårets tortur av kjøleskapet skal det blir herlig å få kjølerommet i drift igjen.
Klær er ærlig talt et hersens arbeid, for makan til klesmengder skal man jaggu lete lenge etter!! Og alle de klærne vi har skal inn i skap? Skap som vi egentlig ikke har… Eller jo, vi har jo for så vidt skap, men ingen av oss liker dem. Derfor blir neste stor-prosjekt i dette huset; Walk-in-closet! Dette er ikke noe vi skal vente med til våren, nei, her skal vi til pers rett over nyttår. Hvordan innredning vi skal ha er litt usikkert, det blir enten byggmakker eller Ikea sine garderobeløsninger. Oppdatering kommer selvfølgelig ;)

PS!! Fargen på veggene er verken blå, brun eller grå, den er lilla. Av en eller annen merkelig grunn får vi ikke rett farge når vi tar bilder…

Her er 2.strøket med maling kommet på veggene, og fondveggen mangler.

Meget fornøyd med fargevalget vårt!

Fondveggen er på plass. Tapeten er mørklilla. Legg merke til det grusomme gulvet!!

Tatt fra stua. Greit å hvile øynene på dette.

Nattbordene mangler, men ellers er alt på plass.

Mens vi venter på de nye gardinene, måtte vi ty til en nødløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar